LTD Construct

Oferim servicii de design interior, case cu planuri de arhitectura si amenajari interioare apartamente si case. Serviciile noastre sunt solicitate, de obicei in Bucuresti, dar ne deplasam in toata tara pentru a executa serviciile solicitate.

Cele mai bune soluții si optimizări de spații, precum și cele mai bune soluții tehnice atât pentru instalațiile electrice si termice folosind materiale de cea mai bună calitate.

Interiorul casei este cel mai important lucru din viata de zi cu zi, un ambient placut ne ajuta sa ne relaxam si sa ne simtim acasa.

Implementam SOLUTII SMART de ultima generatie pentru automatizarea casei tale (control climatizare, iluminare, aparatura hi-fi, prize wireless, cu ajutorul aplicatiei de pe telefonul mobil), reducand astfel consumul energetic si asigurand un grad sporit de confort.

Aducem pe piata de amenajari interioare lucrari specializate cu RASINI EPOXIDICE cu un impact vizual deosebit cat si amenajari exterioare si interioare cu ajutorul PLANTELOR NATURALE care va transforma spatiul intr-un loc unic. La cerere se pot oferi si servicii de AQUASCAPING (amenajari acvarii).

 

Oferim consultanta, idei de lucru, cataloage de prezentare.

La cerere asiguram si materialele necesare.