Lucrari de amenajari interioare

LTD Construct va pune la dispozitie urmatoarele lucrari de amenajari interioare: recompartimentari, tavane casetate, montaj gresie si faianta, zugraveli, zugraveli decorative, precum si instalatii sanitare si electrice.

Putem sa optimizam costurile, adoptand solutii inovative folosind materiale de calitate pentru a obtine rezultatele dorite.

Atunci cand vorbim despre amenajari interioare este practic imposibil sa nu sesizam afluxul de persoane care par a avea cunostinte in acest domeniu.

Totusi, aceste lucrari de finete trebuie executate cu o foarte mare atentie, deoarece la unele dintre ele detaliile sunt usor vizibile si pot contribui la modificare aspectului atunci cand sunt executate gresit.

LTD Construct prin echipele specializate pe care le pune la dispozitia clientilor, realizeaza lucrari de amenajari interioare de calitate, reusind sa imbine deopotriva caracteristicile tehnice si necesitatile aferente din punct de vedere structural, cu cerintele estetice necesare fiecarui camin in parte.

Realizam cu usurinta elemente de compartimentare, pereti despartitori, neportanti, usori, din structuri de aluminiu placate cu gips carton.

Ne ocupam de turnarea sapelor armate sau nearmate, de montajul tamplariei, dar si de aplicarea de tencuieli mecanizate obisnuite sau speciale.

Lucrarile de aplicare a gletului sau a vopsitoriilor lavabile pentru noi nu reprezinta nici cea mai mica problema.

Suntem convinsi de faptul ca fiecare dintre noi are anumite notiuni atunci cand vine vorba despre executia de amenajari interioare, insa in mod clar cu toti ne dam seama ca folosirea unor specialisti in acest sens.

Oferim soluții complete de amenajare si optimizare a spațiilor in asa fel încât sa satisfaca nevoile de utilitar a beneficiarilor noștri

Aplicăm o gamă variată de produse decorative din clasa premium de cea mai buna calitate, care au o tradiție in domeniul amenajărilor interioare si care transformă căminul tău într-un excelent loc de relaxare si petrecere a timpului liber.